Emsella bekkenbodemspier trainer tegen urineverlies

De Nederlandse vestiging in IJsselstein heeft de baanbrekende Emsella stoel beschikbaar, die een oplossing biedt voor ongewild urineverlies door inspanning of aandrang.

Waarom kiezen voor ons?
Vermindert urineverlies aanzienlijk
Geadviseerd door urologen
Versterkt uw bekkenbodemspier
Met normaal sporten niet te bereiken
Verbetert de intieme gevoelservaring door verstrakking
Pijnloze behandeling
Tarieven
Losse sessie: 100,-
6 Sessies (aanbevolen): 500,-

De Emsella bekkenbodemspiertainer: vermindert urineverlies en verbetert het geluksgevoel

De Nederlandse vestiging in IJsselstein heeft de baanbrekende Emsella stoel beschikbaar, die een oplossing biedt voor ongewild urineverlies door inspanning of aandrang, evenals voor verzwakte bekkenbodemspieren die kunnen leiden tot een verminderde intieme gevoelservaring. De resultaten van deze behandeling zijn zeer positief: bij meer dan 95% van de cliënten is er een aanzienlijke verbetering waargenomen, en in sommige gevallen is het urineverlies zelfs volledig verholpen. Bij vrijwel alle dames is er bovendien een positieve ontwikkeling van het geluksgevoel.

Emsella: de oplossing voor urineverlies

Helaas rust er nog altijd een groot taboe op urineverlies bij vrouwen, terwijl maar liefst één op de vier vrouwen hiermee te maken heeft. De oorzaken van incontinentie kunnen divers zijn,

 • zwangerschap
 • bevalling
 • overactieve blaas
 • verzwakte blaasspieren
 • menopauze.

Incontinentie komt in verschillende vormen voor, zoals stressincontinentie, waarbij urineverlies optreedt tijdens hoesten, niezen, lachen, sporten of tillen als gevolg van verzwakte bekkenbodemspieren. Deze vorm van incontinentie treedt vaak op na een zwangerschap, bevalling, lichaamsveroudering of de menopauze. Bij urge-incontinentie is er sprake van een plotselinge, sterke aandrang om te plassen die niet kan worden opgehouden. Gemengde incontinentie, een combinatie van stress- en urge-incontinentie, komt ook vaak voor.

Gelukkig biedt Emsella een oplossing voor ongewild urineverlies. Met deze baanbrekende behandeling kunnen verzwakte bekkenbodemspieren worden versterkt, waardoor urineverlies wordt verminderd of zelfs geheel verholpen. Meer dan 95% van onze cliënten ervaart een enorme verbetering en bij nagenoeg alle vrouwen wordt een positieve ontwikkeling van het geluksgevoel opgemerkt. En het mooiste van alles: de Emsella-behandeling is gewoon beschikbaar bij onze vestiging in IJsselstein.

Verbeterde intimiteit dankzij Emsella bekkenbodemspiertraining

Verzwakte bekkenbodemspieren kunnen leiden tot een verminderde intieme ervaring. Gelukkig biedt de Emsella stoel de perfecte oplossing om deze spieren te trainen en de volgende voordelen te ervaren:

 • Een strakkere vagina
 • Meer controle over uw spieren tijdens intimiteit
 • Een toename van het geluksgevoel en verbeterde seksuele ervaring

Veel vrouwen die last hebben van urineverlies of een verminderde intieme ervaring tijdens geslachtsgemeenschap schamen zich om dit te bespreken met hun huisarts en blijven daarom onnodig rondlopen. Thuis bekkenbodemspieroefeningen doen levert vaak weinig verbetering op en is moeilijk om consequent vol te houden. Bij Esteworld in IJsselstein bieden we verschillende (anti-aging) behandelingen aan en vinden we het belangrijk dat vrouwen zich goed en zelfverzekerd voelen. Daarom is de Emsella Chair een goede aanvulling op onze diensten.

Hoe werkt de Emsella stoel?

De Emsella stoel maakt gebruik van hoogfrequente elektromagnetische energie om de bekkenbodemspieren te stimuleren. Gedurende een sessie van 28 minuten wordt de bekkenbodemspier meer dan 12.000 keer gecontracteerd, terwijl u op een speciale stoel in een actieve zithouding zit. Deze diepwerkende stimulatie is niet te bereiken met traditionele oefeningen en kan zorgen voor versterking en opbouw van nieuwe spierkracht.

Hoe voelt de behandeling aan?

De behandeling is niet pijnlijk, maar u zult wel tintelingen voelen door de contracties van de bekkenbodemspier tijdens het zitten op de Emsella stoel. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten hervatten. Soms kunt u een licht gevoel van spierpijn ervaren na de behandeling. Een sessie duurt 28 minuten en voor de beste resultaten wordt een totaal van 6 sessies binnen 3 weken aanbevolen, dus twee keer per week.

Wie komt in aanmerking voor de Emsella stoel behandeling?

De Emsella stoel is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden die op zoek zijn naar een oplossing voor incontinentie en hun kwaliteit van leven willen verbeteren.

Hoe snel zie ik resultaten?

Over het algemeen zult u al na enkele behandelingen merkbare verbeteringen ervaren in uw incontinentieprobleem en een verbetering van uw seksuele ervaring. Naarmate de behandeling vordert, neemt de effectiviteit van de Emsella-behandeling, die gericht is op het versterken en vernieuwen van de bekkenbodemspieren, gedurende enkele weken toe.

Is de behandeling wetenschappelijk bewezen?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat 95% van de behandelde personen een duidelijke verbetering in hun kwaliteit van leven heeft ervaren. Bovendien heeft 60% van de behandelde personen het gebruik van incontinentiemateriaal kunnen verminderen of zelfs volledig kunnen stopzetten.

Hoe vaak moet ik terugkomen?

Over het algemeen zijn gemiddeld 6 behandelingen binnen een periode van 3 weken voldoende om aanzienlijke verbeteringen te ervaren. Daarna volstaat één sessie van 28 minuten per 6 maanden om de bekkenbodemspieren te onderhouden.

Wat kost een behandeling?

1 losse sessie kost 100,- euro, 6 sessies 500,- euro. Elders betaald u minimaal 700 euro voor 6 sessies. Hoe maak ik een afspraak?

U kunt: 

 • Telefonisch een afspraak inplannen via de Esteworld receptionisten Jeroen en Lymee Telefoonnummer 030 2270560
 • Een consult afspraak inplannen op: Consult/behandeling aanvragen
 • U kunt een e-mail sturen naar info@esteworld-nederland.nl
 • U kunt een whatsapp bericht sturen naar 06 55355729, geef hierbij direct uw voorkeur aan qua dag / dagdeel zodat wij snel naar een beschikbare optie kunnen kijken.
 • Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend eerst eens kennis komen maken bij ons gezellige team op locatie IJsselstein, Esteworld Nederland Face & Body, Lage Dijk Noord 18, 3401 VA IJsselstein
Interesse?
#replace title#