Ervaring
Eindresultaat
Nederland
45 tot 55 jaar
Vrouw
Scarlet-S
Vestiging Esteworld Nederland (IJsselstein)
Make up artiest van de sterren, Model

Lydia le Loux, de getalenteerde haar- en make-upartiest van de sterren, heeft ook de keuze gemaakt voor Esteworld. Ze vertrouwt op ons voor een niet-chirurgische facelift met de Scarlet-S RF-behandeling. Esteworld Nederland heeft deze unieke Scarlet-S RF vanuit hun kliniek in Turkije naar Nederland gebracht, waardoor nu ook hier de voordelen van deze behandeling beschikbaar zijn. Door middel van pulsen, warmte en microneedling wordt de huid strakker gemaakt, wat resulteert in een jeugdige uitstraling.

Ervaring Lydia Le Loux van de Scarlet-s RF behandeling

Mijn naam is Lydia le Loux, werkzaam als haar- en make-upartiest bij House Of Orange Nederland. Ik ben betrokken bij mode- en beautyproducties voor gerenommeerde magazines zoals Elle, Harper's Bazaar, en werk met modellen en persoonlijkheden als Carice van Houten, Halina Reijn, Bracha van Doesburg, en vele anderen. Naast mijn betrokkenheid bij mode, werk ik ook aan commerciële producties.

Recentelijk kreeg ik steeds meer vragen over huidverbetering en anti-aging. Mensen denken vaak dat ik, vanwege mijn bekendheid als visagiste, alles weet over dit onderwerp. Daarom ben ik me meer gaan verdiepen, zodat ik mensen adequaat kan informeren over de verschillende behandelingen en hun effecten.

Op mijn zoektocht ben ik bij Esteworld terechtgekomen, en ik was onder de indruk van Margo en haar duidelijke uitleg over de Scarlet-S RF. Dit apparaat combineert meerdere technologieën in één, wat me aansprak. Aanvankelijk kwam ik alleen voor informatie en had ik niet verwacht dat ik de behandeling zelf zou ondergaan, aangezien ik altijd wat terughoudend ben als het gaat om ingrepen aan mijn gezicht.

De angst voor botox en injectables, gebaseerd op nare ervaringen die ik heb gezien, maakte me terughoudend. Margo wist me echter te overtuigen. Haar professionaliteit, diepgaande kennis, betrouwbaarheid en no-nonsense aanpak gaven me het vertrouwen om de eerste behandeling aan te gaan, ondanks mijn zenuwen.

De resultaten waren verbluffend, en ik kreeg veel complimenten over mijn frisse uitstraling. Mijn beste vriendin merkte meteen op dat er iets was veranderd. Na mijn derde behandeling is mijn huid voller en gezonder, en mijn kaaklijn en nek ogen strakker. Ik ben uiterst tevreden met het resultaat en deel graag mijn voor- en na-foto's om anderen te laten zien hoe effectief deze behandeling is. Ik beveel het dan ook van harte aan aan anderen die overwegen iets aan hun huid te laten doen.

Dank Margo, Lymee en Esteworld.

I’ll be back.

Interesse?
#replace title#