Scarlet-S RF: Een niet-chirurgische facelift

Scarlet-S RF: Een niet-chirurgische facelift. Deze pijnloze behandeling geeft direct een jongere uitstraling aan uw huid.

Waarom kiezen voor ons?
Dermapulse, Radiofractional en Derma needling in 1
Niet-chirurgische facelift met fantastische resultaten
Door Esteworld naar Nederland gebracht
Jaren meer ervaring dan concullega's
Echte specialisten in huis voor beste resultaat
Niet voor niets kiezen alle BNérs voor ons.
Tarieven
Gezicht Los: 450,-
3x gezicht: 1250,-
Gezicht/Hals Los: 500,-
3x gezicht/hals: 1400.-

Scarlet-S RF: Een niet-chirurgische facelift. Deze pijnloze behandeling geeft direct een jongere uitstraling aan uw huid, verbetert de teint en vermindert zichtbaar rimpels en groeven in het gezicht, zonder een ingrijpende operatie en zonder herstelperiode!

Als u zich stoort aan tekenen van huidveroudering zoals rimpels, groeven, een verslapte huid, een vermoeide uitstraling en een doffe teint, maar een facelift te drastisch vindt, dan is Scarlet-S RF de perfecte optie.

Tijdens een Scarlet-behandeling wordt de huid met 25 gouden micro-naaldjes gecontroleerd gestimuleerd tot een maximale diepte van 2 mm. Tegelijkertijd wordt er een RF-puls afgegeven zodra de naaldjes de huid binnendringen. De verschillende huidlagen gaan vervolgens hard aan het werk om de huid te herstellen, nieuw collageen en elastine worden aangemaakt, waardoor de huid direct strakker wordt en de doorbloeding optimaal wordt gestimuleerd. Na de behandeling ziet u direct resultaat: de huid is strakker en heeft een frisse roze teint. Na 4 weken wordt het resultaat goed zichtbaar: de poriën zijn kleiner en de huid is voller en elastischer. Voor optimale resultaten raden wij 3 behandelingen aan, met een tussenperiode van 4 weken.

De behandeling kan worden uitgevoerd bij Esteworld Face & Body in IJsselstein of bij Esteworld Altunizade Kliniek in Istanbul, Turkije.

Wat is Scarlet-S RF?

Scarlet-S RF is een geavanceerd Amerikaans hi-tech systeem dat gebruikmaakt van de nieuwste technologie in fractionele radiofrequentie (RF). Het levert directe en betrouwbare RF-energie in de diepere huidlagen om huidveroudering, rimpels, acnelittekens, vergrote poriën en striae te bestrijden. Deze behandeling is pijnloos en heeft een hoog veiligheidsprofiel, waardoor het zeer populair is bij patiënten van alle huidtypes. Binnen enkele dagen na de Scarlet-S RF-behandeling is er al duidelijk zichtbare verbetering en verstrakking van de huidtextuur. De scarlet-s wordt door dermatologen en plastisch chirurgen geadviseerd voor een non invasieve facelift.

Scarlet-S RF versus andere RF-apparaten

Scarlet-S RF onderscheidt zich op unieke wijze van andere apparaten. Geen enkel ander apparaat kan vergelijkbare resultaten behalen. In tegenstelling tot andere RF-microneedles zendt Scarlet-S RF een unieke radiofrequente energie uit over de gehele lengte van de naald, wat zorgt voor optimale reacties en resultaten. Scarlet-S RF biedt talrijke voordelen, omdat het niet alleen zorgt voor diepgaande stimulatie van de huid, maar ook aanzienlijke verbetering en verkleining van de poriëngrootte bevordert.

Scarlet RF versus Facelift

De Scarlet-S RF biedt absoluut voordelen ten opzichte van een facelift, die uiteraard veel ingrijpender is en een langere herstelperiode kent. Het is echter belangrijk om op te merken dat het resultaat van Scarlet RF afhankelijk is van uw leeftijd en huidkwaliteit. Hoewel oorspronkelijk ontworpen voor de behandeling van acnelittekens, blinkt Scarlet RF echt uit in huidverstrakking. Het biedt duidelijke verbetering in de lip- en marionetlijnen en mid-gezichtsverzakking. Het kan ook een aanzienlijke ooglift en ooglidversteviging geven.

Behandelingsprocedure

De Scarlet-S behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is niet erg pijnlijk. Voor extra comfort wordt er lokale verdovende crème aangebracht vóór de behandeling. Tijdens de procedure worden met een handinstrument een reeks zeer fijne naalden pijnloos in de huid gedreven door een speciaal ontworpen micro-motor. De diepte van de naalden wordt ingesteld door de Scarlet RF-specialist en is afhankelijk van de locatie en conditie van de huid. Elke naald met een elektrode straalt een vooraf geprogrammeerde hoeveelheid radiofrequentie-energie uit die warmte brengt in de onderste huidlagen. Deze warmte veroorzaakt het remodelleren en de productie van collageen. Het duurt even voordat uw lichaam nieuw collageen aanmaakt en het uiteindelijke resultaat verschijnt geleidelijk omdat de behandeling nog 2 tot 6 maanden na de laatste behandeling doorwerkt. Direct na de behandeling kan tijdelijke roodheid optreden, dit verschilt per persoon. U kunt uw normale activiteiten direct hervatten en de roodheid verdwijnt binnen enkele uren. De nazorg is ongecompliceerd en bestaat uit het aanbrengen van een eenvoudige moisturizer en overdag een goede zonnebrandcrème. Het vermijden van de zon de eerste dagen na de behandeling wordt sterk aanbevolen.

Hoe lang blijft het effect van deze niet-operatieve facelift zichtbaar?

Voor een optimaal resultaat raden we aan om een reeks van 3 behandelingen te ondergaan, met een tussenperiode van 4 weken. Als u ook andere gezichtsbehandelingen wilt ondergaan, adviseren we u om minimaal 3 maanden te wachten na de laatste Scarlet RF-behandeling.

Na de derde behandeling (dus na 3 sessies van Scarlet RF in 12 weken tijd) zult u een duidelijke verbetering, verjonging en verstrakking van de huid ervaren. Dit resultaat kan enkele jaren aanhouden, afhankelijk van uw levensstijl.

Natuurlijk kunt u de behandeling herhalen zodra dat nodig is.

Steeds meer media besteden aandacht aan tevreden klanten en de resultaten van de unieke Scarlet-S RF-behandeling. Hieronder vindt u een overzicht van enkele bekende media waarin over Scarlet is geschreven:

  • Het Ad
  • De Story
  • Villa Darte lifestyle magazine
  • BN de Stem
  • De Telegraaf
  • Vogue mode magazine

Kosten van de scarlet-S rf behandeling

De kosten van de scarlet-s rf behandeling zijn:

  • 450,- euro Voor een losse behandeling van het gezicht.
  • 1250,- euro Kuur voor gezicht
  • 500,- Losse behandeling gezicht en hals
  • 1400,- kuur voor gezicht en hals (3 behandelingen)
Interesse?
#replace title#