BN'er Patty Zomer (dolly dots) bij Esteworld

Ervaring
Eindresultaat
Nederland
55 - 65 jaar
Vrouw
Scarlet-S
Vestiging Esteworld Nederland (IJsselstein)
Zangeres, TV, Eigen gezondheid platform

Mijn scarlet-s RF ervaring bij Esteworld

Vooral bekend van de Dolly Dots, omarm ik een veelzijdige carrière. Ondertussen de 50 gepasseerd, bah... ik voel me allesbehalve oud. Mijn uiterlijk weerspiegelt niet mijn jeugdige gevoel. Een traditionele facelift staat niet op mijn verlanglijstje, maar een facelift zonder operatie en snijden, dat spreekt me wel aan. En zo geschiedde! Enkele mensen in mijn kring waren al bij Esteworld geweest met fantastische resultaten. Ik ben inmiddels zelf drie keer geweest en wat ben ik blij - ik zie er nu wel tien jaar jonger uit!

Voorbij de 50... Moet je dan overwegen om botox, fillers of zelfs plastische chirurgie te ondergaan? Eerlijk gezegd ben ik al terughoudend als het gaat om een aspirientje, dus het idee van het injecteren van substanties waarvan ik niet weet waar ze naartoe gaan, of het snijden in gezonde huid, spreekt me niet aan. Maar wat dan? Plotseling zie ik dat de tekenen van veroudering snel optreden: lijntjes, vermoeide uitstraling, een doffe huid. Ondanks mijn zorgvuldige huidverzorging sinds mijn 17e, haalt de leeftijd me in. Zoals een vriendin zegt: "Zit je eindelijk lekker in je vel, begint het te hangen."

Via-via kwam ik in contact met Esteworld Nederland, dat als enige in Nederland de Scarlet-S RF aanbiedt. Een apparaat dat met verwarmde gouden naaldjes diep in de huid het collageen reactiveert. Een facelift zonder operatie, ja ja, dacht ik sceptisch. Maar na drie behandelingen is het resultaat werkelijk verbluffend. Mijn huid voelt strakker aan, ziet er jonger en voller uit. Ik oog uitgerust en stralend. Overdag gebruik ik nauwelijks nog foundation. Dit wil ik graag delen met andere vrouwen. Het is zo fijn om er na drie behandelingen tien jaar jonger uit te zien! Natuurlijk is het een investering en wellicht moet je ervoor sparen, maar het is het waard. Een cadeau aan jezelf. En volgens mij draait het daar allemaal om: eerst van jezelf houden en dan van anderen.

Interesse?
#replace title#