Ervaring
Eindresultaat
Nederland
55-60 jaar
Vrouw
Scarlet-S
Actrice, Schrijfver, TV persoonlijkheid

Isa bezocht Esteworld Nederland op zoek naar een facelift zonder operatie, verlangend naar een behandeling die haar een jeugdige uitstraling kon geven. Zoals veel andere bekende Nederlanders koos ze voor de Scarlet-S RF-behandeling bij Esteworld.

Ervaring Isa Hoes van de Scarlet-S RF

Aanvankelijk sceptisch, bijna verslaafd nu... is dat mogelijk? Ik was sceptisch, gezien de zoveelste anti-aging behandeling die veel belooft. Via mijn vriendin Patty Zomer kreeg ik de tip over de Scarlet-S RF-behandeling, een facelift zonder operatie. Uiteindelijk besloot ik om het toch te proberen. Ik was moe en had flinke wallen onder mijn ogen. Ook mijn kaaklijn en huidskleur konden wel wat aandacht gebruiken. Ik wilde een nieuw gezicht, dat was mijn doel.

Margo deed de intake, ze was eerlijk over de verwachtingen en benadrukte dat één behandeling hooguit wat verfrissing zou brengen. Een minimale kuur van 3 behandelingen, en zelfs een vierde of vijfde behandeling, zou wellicht nodig zijn. In eerste instantie was ik een beetje teleurgesteld, maar met de hoop op verbetering begon ik aan de eerste behandeling.

Van een kietelend gevoel in mijn hals tot vervelende prikkende naaldjes in mijn gezicht, doorstond ik de eerste behandeling met als resultaat een rood gezicht. Ik dacht bij mezelf, tja, wat verwacht je dan? Een facelift zonder snijden? Dat is toch onmogelijk!

Een maand later heb ik nog getwijfeld om terug te gaan, omdat de vooruitgang na de 1e keer nauwelijks merkbaar was. Maar nu na 2e en 3e keer ben ik helemaal om. Het was van te voren netjes aangegeven dat ik in mijn situatie niet bij de 1e keer al direct resultaat zou zien. Ik heb mijn huid na de volgende sessies hard vooruit zien gaan, het werd strakker, meer en meer rimpels verdwenen, de glow nam toe, Yes!. 4 sessies was voor mij genoeg en ik kom nu vaak langs voor een onderhoud beurtje.

Ik ben verslaafd en zeg doen!

Interesse?
#replace title#