Cryolipolyse

Cryolipolyse is een behandeling waarbij vetcellen worden verwijderd door ze gecontroleerd te bevriezen. Pads worden aangebracht op de probleemzone, waardoor de vetcellen worden afgekoeld totdat ze kristalliseren.

Waarom kiezen voor ons?
Internationale top 20 organisatie
ISO 9001 Certificering
Vip service door gekwalificeerd personeel
Garanties op het resultaat
Nieuwste technologie
Gratis intake en begeleiding
Tarieven

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een behandeling waarbij vetcellen worden verwijderd door ze gecontroleerd te bevriezen. Pads worden aangebracht op de probleemzone, waardoor de vetcellen worden afgekoeld totdat ze kristalliseren. Deze behandeling duurt ongeveer een uur en na afloop worden de vetcellen via natuurlijke weg uit het lichaam afgevoerd.

Cryolipolyse voor buikvet

Ben je gefrustreerd omdat je dat buikje maar niet weg krijgt, zelfs niet met sporten? Dan biedt Cryolipolyse de ideale oplossing. Door de geleidelijke afvoer van afgebroken vetcellen behoudt de huid zijn stevigheid, en het resultaat is al binnen enkele weken zichtbaar. Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om de behandeling 3 keer toe te passen.

Cryolipolyse voor lovehandles

Cryolipolyse is zeer effectief en snel in het aanpakken van lovehandles bij zowel mannen als vrouwen. Deze hardnekkige vetophopingen worden vaak als storend ervaren en zijn moeilijk te verminderen met diëten of sporten. Met cryolipolyse kunnen we deze probleemzones doelgericht behandelen, en het resultaat is al binnen enkele weken zichtbaar.

Cryolipolyse voor billen

Vet op de billen kan hardnekkig zijn en nauwelijks verdwijnen, zelfs met intensief sporten. Cryolipolyse biedt een effectieve oplossing om dit hardnekkige vet definitief te verwijderen, zonder dat u een liposuctie overweegt. De afgestorven vetcellen komen namelijk niet terug. Na slechts 3 behandelingen ziet u een aanzienlijke verbetering van de contour van uw billen. Bovendien zorgt de geleidelijke afvoer van vetcellen ervoor dat uw huid strakker wordt in plaats van verslapt.

Cryolipolyse voor bovenarmen

Met behulp van Cryolipolyse-pads kunnen ook de bovenarmen worden behandeld, waardoor u mooiere en strakkere armen krijgt. De vetcellen zullen afsterven en geleidelijk het lichaam verlaten. Bovendien verbetert de behandeling ook de kwaliteit van uw huid en wordt deze minder slap.

Cryolipolyse voor rugvet

Cryolipolyse, toegepast op het rugvet, levert al snel zichtbare resultaten op, meestal binnen enkele weken. Met onze pads kunnen we op een gerichte manier het hardnekkige opgeslagen vet aanpakken. Tijdens de 60 minuten durende behandeling ligt u comfortabel op uw buik terwijl de pads het vet definitief verwijderen. Na 3 behandelingen bereikt u het optimale resultaat.

Cryolipolyse voor benen

Voor mooie en strakke benen is cryolipolyse zeer geschikt. De pads kunnen ook aan de binnenzijde van de benen worden geplaatst. Na enkele weken ziet u al een aanzienlijk verschil, en na 3 behandelingen bereikt u het optimale resultaat. Het is ook zeer effectief in de aanpak van zadeltassen, de bulten aan de zijkant van uw bovenbenen. U kunt de pads tijdens één behandeling zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant plaatsen.

Gericht en doeltreffend vet verliezen

Veel mensen hebben last van hardnekkig vet op bepaalde plaatsen, dat niet verdwijnt door diëten of sporten. Cryolipolyse biedt een gerichte en doeltreffende oplossing voor het aanpakken van vetophopingen op specifieke probleemzones. Door de behandeling worden de vetcellen afgebroken en deze komen niet terug. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling 3 keer worden herhaald met een tussenperiode van 6 weken.

Cryolipolyse VS Liposuctie

Liposuctie is een chirurgische ingreep waarbij vetweefsel wordt weggezogen onder lokale verdoving, met risico's en een lange hersteltijd. Cryolipolyse is veilig en minder ingrijpend, met vergelijkbare resultaten als liposuctie, maar met een langzamere werking en een maximale laagdikte van het vetweefsel dat kan worden verwijderd. Cryolipolyse is ook veel goedkoper dan liposuctie en zorgt voor slankere en gladdere lichaamscontouren, met minder zichtbare putjes op de benen en billen.

Een Nieuwe Behandeling voor Vetverwijdering

Cryolipolyse is een relatief nieuwe technologie die vet verwijdert door middel van bevriezing. Met de juiste professionele apparatuur kan het gewenste resultaat worden behaald. Het is echter belangrijk om op te letten, omdat er veel aanbieders zijn die cryolipolyse of coolsculpting aanbieden tegen lagere prijzen met kortere behandeltijden en minder efficiënte apparatuur. Deze behandeling zal geen blijvend resultaat geven. Cryolipolyse is een goed alternatief voor liposuctie zonder lange herstelperiode.

Oorsprong en Succes van Cryolipolyse

De eerste onderzoeksresultaten van cryolipolyse werden gepresenteerd in 2008. Het onderzoek toonde aan dat vetcellen afstierven bij een constante lage temperatuur zonder het omliggende weefsel aan te tasten. Door deze selectieve behandeling toe te passen op plaatsen waar hardnekkig vet zit, werd cryolipolyse een grote succesvolle doorbraak.

Het Eindresultaat van Cryolipolyse

Cryolipolyse verwijdert opgeslagen vetcellen die aanwezig zijn in het lichaam. Maar zodra u uw levensstijl niet aanpast, kunnen er natuurlijk weer nieuwe vetcellen aangemaakt worden. Als u echt last heeft van overgewicht, moet u de behandeling combineren met een dieet en lichaamsbeweging. De cryo-specialist van Esteworld Nederland zal u vooraf een eerlijk advies geven.

Cryolipolyse en RF Technologie

Cryolipolyse kan ook op het gezicht toegepast worden in combinatie met RF (radiofrequency) technologie voor een betere doorbloeding en ter versteviging.

Vrijblijvend Consult

Als u cryolipolyse overweegt, kan Esteworld Nederland u tijdens een vrijblijvend en kosteloos consult meer informatie geven. Ze laten voor- en na foto's zien en geven een eerlijk prognose en advies over hoe u het beste (en snelste) resultaat kunt behalen!

Interesse?
#replace title#