BN'er Ingeborg Wieten enorme huidverstrakking

Ervaring
Scarlet-s RF
Nederland
55 - 65 jaar
Vrouw
Scarlet-S
Esteworld Nederland
Actrice, oa. goede tijden slechte tijden, pittige tijden, Baantjer

Als actrice en presentatrice is mijn uiterlijk altijd belangrijk geweest. Het is een essentieel onderdeel van mijn vak, en zelfvertrouwen stralen is cruciaal. Ik besteed veel tijd aan het behouden van een verzorgde uitstraling, en daarom ben ik altijd op zoek naar effectieve behandelingen die mijn natuurlijke schoonheid ondersteunen.

Onlangs heb ik kennisgemaakt met de Scarlet-s behandeling bij Esteworld, en ik ben oprecht onder de indruk van de resultaten. Het was niet mijn eerste ervaring met cosmetische ingrepen, maar de professionaliteit en precisie waarmee de behandeling bij Esteworld werd uitgevoerd, vielen echt op. Het team nam de tijd om mijn wensen en verwachtingen te begrijpen en stemde de behandeling daar perfect op af.

Wat me aansprak aan de Scarlet-s RF behandeling was niet alleen de reputatie ervan, maar ook het feit dat Esteworld de enige kliniek in Nederland is die deze behandeling aanbiedt. In Chicago, waar ik woon, was ik al bekend met de gouden naaldjes-behandeling, maar de Scarlet-s heeft zeker een nieuwe dimensie toegevoegd aan mijn huidverzorgingsroutine.

Esteworld in IJsselstein heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele partner voor mijn schoonheidsbehoeften. Ik ben niet alleen tevreden met de resultaten van de behandeling, maar ook met de nazorg en het persoonlijke advies dat ik heb gekregen. Mijn ervaring bij Esteworld is zonder twijfel positief, en ik zal zeker trouw blijven aan mijn onderhoudsbehandelingen, waarbij Esteworld mijn voorkeur heeft.

Interesse?
#replace title#