Eigenschappen
40 jaar jaar ervaring
Filler, Botox, Scarlet
Medewerkers Kantoor NL/BE

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Robert Schoemacher als BIG-arts is verbonden aan Esteworld Nederland, een toonaangevende kliniek gespecialiseerd in haartransplantatie en andere cosmetische ingrepen. Met zijn jarenlange ervaring en expertise op het gebied van plastische chirurgie en cosmetische geneeskunde, is Schoemacher een waardevolle aanwinst voor ons team van specialisten.

Bij Esteworld Nederland staat nazorg hoog in het vaandel. Dit betekent dat patiënten na hun behandeling nauwkeurig worden opgevolgd om te zorgen dat het genezingsproces voorspoedig verloopt. Robert Schoemacher speelt hierin een belangrijke rol, omdat hij als BIG-arts de medische verantwoordelijkheid draagt en patiënten van deskundig advies kan voorzien.

Naast zijn werkzaamheden op het gebied van plastische chirurgie, is Schoemacher ook gespecialiseerd in de behandeling van verschillende huidproblemen. Denk hierbij aan acne, littekens en pigmentvlekken. Door deze combinatie van expertise op het gebied van plastische chirurgie en huidbehandelingen, kan Schoemacher patiënten vanuit verschillende invalshoeken helpen bij hun cosmetische wensen.

Kortom, Robert Schoemacher is een belangrijke spil binnen het team van Esteworld Nederland. Dankzij zijn ervaring en expertise op het gebied van plastische chirurgie en huidbehandelingen, kan hij patiënten op een professionele en betrouwbare wijze helpen. En met de nadruk op nazorg, kunnen patiënten rekenen op de best mogelijke zorg en begeleiding.

Interesse?
#replace title#